@WebConn

                        Webdesign en advies

© WebConn 2014

De mogelijkheden zijn divers


Een website is de ‘winkel’ waarin de klant via het web het bedrijf of de vereniging binnenstapt. Een eerste indruk om de klant uit te nodigen verder te ‘winkelen’ is een belangrijk aspect bij de uitstraling van uw website. Om dit te kunnen realiseren is de klant bij @WebConn nauw betrokken bij de ontwikkeling van de website. Samen werken we toe naar een aansprekend, mooi én betaalbaar product.


Het doel: De identiteit van uw bedrijf /vereniging laten weerspiegelen in uw website.


Bedrijven

Op uitnodiging van uw bedrijf kom ik langs voor een geheel vrijblijvend (gratis) intake gesprek. Enkele dagen na dit gesprek ontvangt u van mij een offerte.

U bent zeer nauw betrokken bij het ontwerp van uw website en zal ik, indien gewenst, een aantal keren bij u langs komen om alles op elkaar af te stemmen.


Wanneer uw website op het web is gepubliceerd, is het van belang om op gezette tijden de inhoud te controleren. Is alles nog up-to-date en voldoet het nog steeds aan uw wensen?

Hiervoor kunt u bij mij een onderhoudscontract afsluiten. In overleg maak ik een onderhoudscontract per jaar op maat. Natuurlijk kunt u uw website ook op elk desgewenst moment laten aanpassen. Hiervoor worden de gewerkte uren in rekening gebracht.


Verenigingen

Wilt u voor uw vereniging een website, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.  Naar aanleiding van het intake gesprek maak ik een offerte op maat voor uw vereniging.